Wersje kompatybilne
Boisson saveur vanille-myrtille à la poudre de protéine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de poudre de protéine animale ou végétale, saveur vanille (type La Mandorle)
- 50 g de myrtilles surgelées
- 250 g de lait ribot, froid
- 1 c. à café d'huile de lin
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 1100 kJ / 263 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 150 mg
Alternatywne przepisy
Citronnade
5min
Glace pêche-fraise
15 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Crème fouettée
10min
Blaff de légumes
35min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8h 15min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5min
Glace aux fruits allégée
5min
Cheesecake framboise à la poudre de protéine
3h 10min
Boisson detox (ventre plat) (TM5/6 Metric)
25min
Glace à l'italienne à la pêche
10min
Sorbet fraise-banane
5min