Urządzenia i Akcesoria
Tarte tatin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 fette
Składniki
Pasta Brisée
-
200 g farina tipo 0
-
100 g di burro
-
70 g di acqua fredda
-
1 pizzico di sale
Caramello
-
150 g zucchero
-
70 g di burro freddo
-
1030 g di acqua
-
1 cucchiaino di succo di limone
-
4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
-
1 cucchiaio di aceto
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
41 mg
Białko
2 g
Kalorie
1215 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bagna cauda
35 min
Camembert con mirtilli rossi e mandorle
30 min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Bonèt
2 godz.
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 godz. 30 min
Pere al vino con crema inglese
4 godz. 30 min
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min
Panissa
45 min
Flan al topinambur
40 min
Brandacujun
45 min
Apple crumble (Crumble di mele)
1 godz.
Salsa verde "Bagnet"
15 min