Urządzenia i Akcesoria
Salsa olandese (TM6)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
10 - 20 g di acqua
-
20 - 40 g di succo di limone spremuto fresco
-
175 - 350 g di burro a pezzi
-
4 - 8 tuorli d'uovo
-
½ - 1 cucchiaino di sale
-
1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
939 mg
Białko
48 g
Kalorie
15119 kJ /
3611 kcal
Tłuszcz
380 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
203 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa bernese
20 min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1 godz.
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Salsa bernese
20 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min
Salsa olandese
30 min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 godz.
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 30 min
Maionese al curry
15 min