
Urządzenia i Akcesoria
Salsa bernese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
di dragoncello fresco le foglioline e i gambi separati4 - 5 rametti
-
di scalogno a pezzi80 g
-
di aceto di vino bianco80 g
-
di burro a pezzi180 g
-
tuorli d'uovo4
-
di sale½ - 1 cucchiaino
-
di pepe nero macinato2 pizzichi
Wartości odżywcze na 300 g
Kalorie
1859 kcal /
7784 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
195 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Sód
1272 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy