Urządzenia i Akcesoria
Salsa bernese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
4 - 5 rametti di dragoncello fresco le foglioline e i gambi separati
-
80 g di scalogno a pezzi
-
80 g di aceto di vino bianco
-
180 g di burro a pezzi
-
4 tuorli d'uovo
-
½ - 1 cucchiaino di sale
-
2 pizzichi di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1272 mg
Białko
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho
15 Min
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Salsa bernese
20 Min
Tortillas messicane con maiale
1 Std. 20 Min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12 Std. 45 Min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 30 Min
Guacamole Tex-Mex
10 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min