![Salsa bernese Salsa bernese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a72727e3-c25d-4b32-b641-1674b70b3378/Derivates/5fc1a526-dc09-4421-9d66-d7c79f5c5004.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1272 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Salsa bernese
20min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2 godz.
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Marinatura alla salsa di soia e miele
15 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Crème brûlée
1h 10min
Salsa olandese (TM6)
15 min
Salsa tartara
10 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 godz. 30 min