Salsa bernese

Salsa bernese

4.6 32 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g

Składniki

  • di dragoncello fresco le foglioline e i gambi separati
    4 - 5 rametti
  • di scalogno a pezzi
    80 g
  • di aceto di vino bianco
    80 g
  • di burro a pezzi
    180 g
  • tuorli d'uovo
    4
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 1859 kcal / 7784 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 195 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 104 g
Sód 1272 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...