Salsa bernese
TM6

Salsa bernese

4.7 (26 ocen)

Składniki

  • 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 80 g di aceto di vino bianco
  • 180 g di burro a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 300 g
Kalorie
7784 kJ / 1859 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
195 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Błonnik
1.6 g
Sód
1272 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy