Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 10 gherigli di noci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 36.4 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50 min.
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 godz.
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min