![Baccalà sottovuoto con noci alla sarda Baccalà sottovuoto con noci alla sarda](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aec04800-edcb-49b0-be6d-e622e31a6526/Derivates/44ca4686-e6c7-463e-a29b-9b8abdeb321a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 10 gherigli di noci
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 36.4 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6 godz.
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min