Urządzenia i Akcesoria
Cozer 200-500 g de cenoura
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
500 g
Składniki
-
água500 g
-
cenoura cortada em rodelas (0,5 cm aprox.)200 - 500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
52.3 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
120.1 kJ /
28.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
20 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 Min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 Min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 Min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 Min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35 Min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 Min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 Min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 Min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 Min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25 Min
Cozer 250 g de brócolos
20 Min
Cozer 300 g de couve-flor
25 Min