Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 1 cățel de usturoi
- 50 g ulei de măsline extravirgin
-
100
g hribi proaspeți, tăiați felii
lub 30 g hribi uscați, înmuiaţi în apă caldă timp de 20 minute, apoi scurşi - 100 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 1 ¼ linguriță sare
- 1200 g apă
- 300 g paste cu ou tip tagliatelle
- 1 - 2 prize piper negru proaspăt măcinat, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Pennette cu șofran și crevete
30min
Legume umplute
1 godz. 20 min
Supă cremă de ciuperci
20min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 min
Chifteluțe de somon umplute cu brânză
Brak ocen
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 min
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1 Std. 15 Min
Chilli vegetarian
1 godz. 5 min
Chawan mushi (cremă japoneză de ou, sărată )
35 min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30min
Pâine țărănească
2h