Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 mușchi de vită (aprox. 180-200 g fiecare, 3 cm grosime)
- 2 lingurițe sare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 4 fire cimbru proaspăt
- 1400 g apă (aprox.), (vezi recomandare), plus pentru scufundarea pungilor
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (de la jumătate de lămâie)
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 50 g șalote
- 1 - 2 fire tarhon proaspăt, doar frunzele
- 50 g vin alb, sec
- 1 lingură oțet de vin
- 200 g unt nesărat, tăiat în bucăți, plus pentru prăjit
- 4 gălbenușuri
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 93 mg
Alternatywne przepisy
Pui cu lămâie și usturoi
30min
Sirop de zahăr
Brak ocen
Cordial de coacăze negre
30min
Pui cu busuioc cu sos de curry și nucă de cocos
Brak ocen
Mușchi de vită cu sos de parmezan și hrean
55 min
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2hod. 40min
Negroni înghețat
Brak ocen
Iaurt cu vanilie
13h
Escalop de vițel cu reducție de căpșune
Brak ocen
Salată de caracatiță sous-vide
8hod.
Tortillas tex-mex cu porc și fasole neagră
1 Std. 20 Min
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1h 30min