Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise

4.0 4 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porții

Składniki

  • mușchi de vită (aprox. 180-200 g fiecare, 3 cm grosime)
    4
  • sare
    2 lingurițe
  • piper negru măcinat
    ¾ linguriță
  • cimbru proaspăt
    4 fire
  • apă (aprox.), (vezi recomandare), plus pentru scufundarea pungilor
    1400 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (de la jumătate de lămâie)
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C
  • șalote
    50 g
  • tarhon proaspăt doar frunzele
    1 - 2 fire
  • vin alb, sec
    50 g
  • oțet de vin
    1 lingură
  • unt nesărat tăiat în bucăți, plus pentru prăjit
    200 g
  • gălbenușuri
    4

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 93 mg
Białko 46 g
Kalorie 2926 kJ / 698 kcal
Tłuszcz 56 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 32 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...