Wersje kompatybilne
Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa Gravy
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolle a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 100 g di brodo di carne
- 3 - 4 bacche di ginepro
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 12 salsicce fresche
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2925 kJ / 699.7 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 34.3 g
- Tłuszcz
- 49.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.2 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 2416.7 mg
Alternatywne przepisy
Sformato di pasta al tonno
30 Min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 dk
Polenta di Halloween
1sa 30 dk
Lasagna da calcio
2 Std. 30 Min
Wurstel panati (senza glutine)
30 Min
Tortillas messicane con maiale
1sa 20 dk
Crema mascarpone al caprino
20 min
Frittelle di banana
30 Min
Pasta cremosa ai gamberi e bietole
50 dk
Pollo in salsa ai funghi
50 dk
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30min
Coniglio Pancake
1sa 30 dk