Pasta al pesto di prezzemolo
TM6 TM5

Pasta al pesto di prezzemolo

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • ½ spicchio di aglio senz'anima (opcjonalnie)
  • 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 320 g di pasta secca corta

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2057.3 kJ / 491.8 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
63.5 g
Tłuszcz
22.2 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Błonnik
2.9 g
Sód
80.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy