Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt en muntdressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porties
Składniki
-
teentje knoflook1
-
verse muntblaadjes½ bos
-
verse peterseliebladeren½ bos
-
yoghurt, 10% vet200 g
-
room100 g
-
citroensap1 el
-
gemalen komijn½ tl
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2 g
Kalorie
601 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauzen
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Brak ocen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Met frambozen doordrenkte azijn
Brak ocen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Veen- en vlierbessen punch
Brak ocen
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 godz. 15 min
Russische rode bietensalade
1 godz. 10 min
Siciliaanse Garnalensalade
40 min
Traditionele vruchtenjam
55 min