Urządzenia i Akcesoria
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Koolsoep
50 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Lentetaart met yoghurt
5 godz. 15 min
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Pompoenrisotto met spek
25 min