Legume rădăcinoase gratinate

Legume rădăcinoase gratinate

3.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porții

Składniki

  • pâine ruptă bucăți
    80 g
  • rozmarin, proaspăt doar frunzele, după gust
    1 - 2 fire
  • cimbru proaspăt doar frunzele, după gust
    2 - 3 fire
  • parmezan tăiat bucăți (2 cm)
    100 g
  • ceapă jumătăți
    100 g
  • căței de usturoi după gust
    2 - 3
  • ulei de măsline
    30 g
  • frunze de salvie, proaspătă după gust
    3 - 4
  • legume mixte (rădăcinoase, de ex. păstârnac, nap, cartofi, sfeclă), curățate de coajă și feliate subțire (2 mm)
    1000 g
  • smântână grasă (cca. 48% grăsime)
    300 g
  • lapte
    300 g
  • sare de mare fină
    1 ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    2 prize

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 12.5 g
Kalorie 2184 kJ / 526 kcal
Tłuszcz 38.7 g
Węglowodany 28.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...