Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tocana de carne de vită cu bere
- 40 g ulei de măsline
- 600 g carne de vită, fără os (pentru tocană), tăiată cuburi (2 cm)
- 1 linguriță sare
- 2 prize piper măcinat
- 150 g ceapă, tăiată bucăți
- 15 g amidon de porumb
- 250 g apă
- 150 g praz, tăiat rondele
- 330 g bere neagră, orice tip
- 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt
- 1 lingură sos Worcestershire
-
½
linguriță concentrat pastă de carne
lub ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l)
Aluatul și asamblarea
- 150 g făină
- 65 g unt rece, tăiat cuburi
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- ½ linguriță sare
- 1 gălbenuș bătut ușor, pentru uns
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2711 kJ / 647 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vită Stroganoff
1h
Chifteluțe cu sos de roșii
45min
Tortillas tex-mex cu porc și fasole neagră
1h 20min
Supă marocană picantă de linte
40min
Escalop de vițel cu reducție de căpșune
Brak ocen
Burgeri de somon cu lămâie și ierburi aromatice
Brak ocen
Ravioli cu ricotta și sos de vinete
1 Std. 40 Min
Papiote cu ananas
Brak ocen
Chifteluțe cu orez perlat
Brak ocen
Supă de legume, Oeufs en cocotte cu spanac
1h
Tăiței curry cu carne de porc
45min
Foitaj rapid
1h 20min