Pastă cremoasă de roșii uscate și fasole albă

Pastă cremoasă de roșii uscate și fasole albă

4.4 23 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g

Składniki

  • căței de usturoi
    2
  • frunze de busuioc proaspăt
    5 g
  • roșii uscate, conservate în ulei scurse (cantitate scursă), păstrați separat uleiul
    200 g
  • cremă de brânză
    150 g
  • fasole cannellini, din conservă
    100 - 150 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
  • sare de mare fină
    1 priză
  • piper negru măcinat
    2 prize
  • ulei de măsline extravirgin pentru stropit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 550 g

Białko 21.6 g
Kalorie 5197 kJ / 1257 kcal
Tłuszcz 109 g
Węglowodany 35.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...