Borș ucrainean cu sfeclă roșie

Borș ucrainean cu sfeclă roșie

4.2 11 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porții

Składniki

  • ceapă roșie sferturi
    260 g
  • ulei de măsline extravirgin
    60 g
  • sfeclă roșie, crudă curățată, sferturi
    500 g
  • apă
    900 g
  • concentrat pastă de carne de vită
    2 lingurițe cu vârf
    2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l)
  • zeamă de portocală proaspăt stoarsă
    60 g
  • sare după gust
  • piper negru măcinat după gust
  • smântână fermentată, de orice tip pentru decor
  • pătrunjel proaspăt tocat, pentru decor

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 3 g
Kalorie 623 kJ / 149 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...