Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de mantequilla, en cubos fría
- 250 g de azúcar refinada
- 90 g de agua
- 5 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 botella
- Kalorie
- 20277 kJ / 4828 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 250 g
- Tłuszcz
- 432 g
- Tłuszcz nasycony
- 260 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 85 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pastelera
10 min
Betún de chocolate
10 min
Crema pastelera TM6
15min
Azúcar glass
5 min
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4h 20 min
Macarrones con merengue francés
1j 30 menit
Mi Paris Brest
1j 30 menit
Merengue italiano
20 min
Azúcar glass (150 g)
5 min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
Pastel triple chocolate en capas
2j 30 menit
Betún de ganache de chocolate
12 Std.