Wersje kompatybilne
Aros de cebolla tempura con reducción de soya
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 cebollas cambray, con el tallo
Reducción de salsa de soya
- 120 g de salsa de soya
- 20 g de vinagre de arroz
- 4 cdas de azúcar
Tempura
- 1 yema de huevo
- 250 g de agua mineral gasificada, muy fría
- 140 g de harina
- 2 cdas de fécula de maíz
- 1 cditas de sal
Aros de cebolla
- 450 g de aceite de girasol
- 180 g de cebolla, en aros
- 50 g de harina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 7812 kJ / 1860 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 110 g
- Tłuszcz
- 153 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
English muffins
1hod. 30min
Crepas Suzette
1h 15min
Brownie con ganache glucosado
3h
Donas de sushi
50min
Crumble de mousse de manzana con helado de romero
10h 55 min
Costillas de cerdo a la BBQ en Cocción lenta
4h 25min
Crepas, receta básica
1h 20min
Mermelada de jitomate
30min
Tempura de camarones y verduras
50min
Crepas
1h 15min
Churros de la esquina
40min
Pizza de Nápoles
1h