Wersje kompatybilne
Aros de cebolla tempura con reducción de soya
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 cebollas cambray, con el tallo
Reducción de salsa de soya
- 120 g de salsa de soya
- 20 g de vinagre de arroz
- 4 cdas de azúcar
Tempura
- 1 yema de huevo
- 250 g de agua mineral gasificada, muy fría
- 140 g de harina
- 2 cdas de fécula de maíz
- 1 cditas de sal
Aros de cebolla
- 450 g de aceite de girasol
- 180 g de cebolla, en aros
- 50 g de harina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 7812 kJ / 1860 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 110 g
- Tłuszcz
- 153 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Volcán de chocolate
20 min
Pizza diavola
2h 15min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50min
Pollo frito y elote dulce
55min
Roles de chocolate
2h 30 min
Gomichelas
25 min
Paletas de caramelo TM6
40min
Costillas de cerdo agridulces
40min
Bombones rellenos de toffee
1 godz. 5 min
Pizza con arúgula y tomate seco
50min
Pizza de Nápoles
1h
Pizza Campesina
2h 10min