Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de mantequilla, a temperatura ambiente en trozos
- 120 g de leche entera
- 120 g de azúcar glass
- 20 g de cocoa en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13648 kJ / 3265 kcal
- Białko
- 7.28 g
- Węglowodany
- 142 g
- Tłuszcz
- 296 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de tres leches con rompope
2h
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Pastel moka TM6 (Black Diamond)
2h
Cupcakes de pistachos
1 Std. 40 Min
Enroscaditas de cacahuate
1h
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Cobertura de mousse de chocolate
10min
Cobertura de cocoa con grenetina
30min
Almíbar de chocolate
40min
Red Velvet
1 Std. 20 Min