Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de almendras peladas
- 150 g de chocolate blanco, en trozos
- 100 g de mantequilla, en trocitos
- 70 g de azúcar
- 2 huevos
- 80 g de harina
- 1 cucharada de polvo para hornear
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 0 kJ / 232 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de chocolate con queso
1h 20min
Brownies con chocolate blanco
40min
Mousse de chocolate blanco y fresas
2j 10 menit
Volcán de chocolate
20 min
Banoffee Brasileño
1h 25min
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20 min
Helado bicolor con praliné
8 Std. 15 Min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 35min
Mousse de chocolate
30min
Muffins con crema de avellana y chocolate
40min
Souffle de chocolate
1h
Bombón helado de chocolate
5 godz.