Urządzenia i Akcesoria
Tellerlinsen (Trockenprodukt) garen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
680 g
Składniki
-
Tellerlinsen, getrocknet200 g
-
Wasser2500 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6 g
Kalorie
338 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
13 godz. 30 min
Suppengemüse anbraten
25 min
Dinkel mit Gemüse aus dem Varoma
45 min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14 godz.
Linsensalat
45 min
Schwäbischer Kartoffelsalat
3 godz.
Linsen mit Balsamico
25 min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 godz.
Überbackener Kabeljau mit Rahmspinat
1 godz.
Linsen, Spätzle und Würstchen
45 min
Linseneintopf mit Spätzle
1 godz.
Italienischer Linseneintopf
1 godz.