Urządzenia i Akcesoria
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
Kichererbsen, getrocknet200 g
-
Wasser2700 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
8 g
Kalorie
576 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Weiße Bohnen mit Salbei
14 Std.
Kichererbsen für Falafel, gekocht
13 Std. 40 Min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14 Std.
Reiskuchen mit süßer Adzukibohnen-Paste
8 Std. 25 Min
Sojadrink
30 Min
Bohnenpüree
10 Min
Schnittbohnensauce
45 Min
Bulgurpilaw mit Fenchel und Kräuterdip
1 Std.
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Masala-Tee mit Cashewmilch
30 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min
Kichererbsenpaste - Humus
13 Std.