Urządzenia i Akcesoria
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
Kichererbsen, getrocknet200 g
-
Wasser2700 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
8 g
Kalorie
576 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Tellerlinsen (Trockenprodukt) garen
12 godz. 40 min
Dinkelkörner, gekocht
8 godz. 40 min
Hirse, gekocht
45 min
Kichererbsen für Falafel, gekocht
13 godz. 40 min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14 godz.
Buchweizennudeln mit Wirsing und Kartoffeln
1 godz. 45 min
Naturreis/Vollkornreis
40 min
Brownie-Bohnen-Tarte (glutenfrei)
13 godz. 45 min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 min
Weiße Bohnen mit Salbei
14 godz.
Kichererbsenpaste - Humus
13 godz.