Urządzenia i Akcesoria
Dinkelkörner, gekocht
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
5 Portionen
Składniki
-
Dinkelkörner200 - 400 g
-
Wasser und mehr zum Einweichen400 - 800 g
-
Öl10 - 20 g
-
Salz½ - 1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
730 mg
Białko
13 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa tricolore, gekocht
35 Min
Buchweizennudeln (glutenfrei)
35 Min
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
13 Std. 30 Min
Geschälter Dinkel, gekocht
35 Min
Brauner Langkornreis, gekocht
55 Min
Gemischtes Gemüse anbraten
30 Min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20 Min
Bulgur, gekocht
35 Min
Hirse, gekocht
45 Min
Kichererbsen für Falafel, gekocht
13 Std. 40 Min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14 Std.
Naturreis/Vollkornreis
40 Min