Urządzenia i Akcesoria
Vegetable pasta sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
courgettes cut in pieces300 g
-
button mushrooms cut in pieces100 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
dried basil1 tsp
-
butter1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces8
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, chopped1 - 2 tbsp
-
grated Parmesan cheese (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Chick Pea Curry
35 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min