Urządzenia i Akcesoria
Spring Chicken Casserole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
plain flour50 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
chicken thighs, boneless skin on8
-
olive oil for frying3 - 4 Tbsp
-
onions quartered200 g
-
celery stalks cut in pieces160 g
-
carrots cut in pieces320 g
-
chicken stock800 g
-
1 tsp dried thyme, leaves onlyfresh thyme leaves only2 sprigs
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)650 - 800 g
-
frozen green peas200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.8 g
Kalorie
1984 kJ /
474 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30p
Lamb and Green Bean Casserole
1óra 10p
Beef and Ale Stew
2óra 20p
Beef Stew with Mashed Potatoes
1óra 30p
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55p
Chicken and Chickpea Tagine
1óra 20p
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1óra 30p
Cottage Pie
1óra 10p
Beef, Ale and Dumpling Stew
1óra 55p
Sweet and Sour Chicken with Rice
40p
Chicken chorizo and chickpea stew
40p
Chicken Curry with Spinach
1óra 5p