Urządzenia i Akcesoria
Spring Chicken Casserole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
plain flour50 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
chicken thighs, boneless skin on8
-
olive oil for frying3 - 4 Tbsp
-
onions quartered200 g
-
celery stalks cut in pieces160 g
-
carrots cut in pieces320 g
-
chicken stock800 g
-
1 tsp dried thyme, leaves onlyfresh thyme leaves only2 sprigs
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)650 - 800 g
-
frozen green peas200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.8 g
Kalorie
1984 kJ /
474 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min