
Urządzenia i Akcesoria
Sausage and Bacon Casserole
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
pork sausages12
-
garlic cloves3
-
onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
smoked bacon cut in pieces (5 cm)150 g
-
red wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
boiling water300 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dark brown muscovado sugar1 Tbsp
-
tomato purée2 Tbsp
-
Worcestershire sauce2 Tbsp
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
dried mixed herbs1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
fresh parsley leaves (opcjonalnie) for garnishing
-
crusty bread for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
440.9 kcal /
1844.5 kJ
Białko
18.2 g
Tłuszcz
27.8 g
Węglowodany
27.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Sód
1169.5 mg