Urządzenia i Akcesoria
Sausage and Bacon Casserole
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
pork sausages12
-
garlic cloves3
-
onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
smoked bacon cut in pieces (5 cm)150 g
-
red wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
boiling water300 g
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dark brown muscovado sugar1 Tbsp
-
tomato purée2 Tbsp
-
Worcestershire sauce2 Tbsp
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
dried mixed herbs1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
fresh parsley leaves (opcjonalnie) for garnishing
-
crusty bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1169.5 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
1844.5 kJ /
440.9 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Ham Hock Potato Bake
35min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Shepherd's Pie
1h 40min
Chilli Con Carne
35min
Toad in the Hole
1h
Tuna Pasta Bake
1h