Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Fennel Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallots halved50 g
-
fennel bulb cut in pieces150 g
-
olive oil20 g
-
risotto rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
grated lemon zest1 Tbsp
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (3 cm)350 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh dill chopped, for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1286.8 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
2728.6 kJ /
652.2 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Provencale
1 godz.
Asparagus Risotto
45 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Seafood Risotto
40 min
Mushroom Risotto
30 min