Urządzenia i Akcesoria
苦瓜滷梅乾菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
薑20 克
-
油50 克
-
梅干菜乾 洗淨,切段(約1.5公分)100 克
-
苦瓜 去籽及白瓤,切塊(約3公分)600 克
-
水200 克
-
醬油50 克
-
糖20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.073 g
Kalorie
514 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
8.582 g
Błonnik
3.367 g
Węglowodany
10.545 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan