苦瓜滷梅乾菜
TM5 TM6

苦瓜滷梅乾菜

(Brak ocen)

Składniki

  • 20 克 薑
  • 50 克 油
  • 100 克 梅干菜乾 ,洗淨,切段(約1.5公分)
  • 600 克 苦瓜 ,去籽及白瓤,切塊(約3公分)
  • 200 克 水
  • 50 克 醬油
  • 20 克 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
514 kJ / 122 kcal
Białko
2.073 g
Węglowodany
10.545 g
Tłuszcz
8.582 g
Błonnik
3.367 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy