Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de albaricoques frescos maduros, sin hueso
- 500 g de tomate maduro en trozos
- 200 g de cubitos de hielo
- 30 g de vinagre de manzana
- 60 g de cebolla
- 40 g de pimiento rojo
- 60 g de pepino
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de comino molido (opcjonalnie)
- 100 g de aceite de oliva
- 4 - 5 lonchas de jamón serrano
-
80
g de queso de cabra en dados de 1 cm
lub 80 queso feta desmenuzado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1295 kJ / 310 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 832.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Gazpacho de melón
15 menit
Gazpacho de remolacha
10 min
Gazpacho de manzana verde
10 min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 menit
Gazpacho de melón
10 min
Gazpacho de aguacate
10 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 menit
Gazpacho de mango
15 menit
Gazpacho de zanahorias
10 min