Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1500 g de solomillo de cerdo
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 444 kJ / 106 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 75 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 menit
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Guarnición de verduras
40 min
Rodaballo con verduras en papillote
1 Std. 15 Min
Carne de res picada (500 g)
1h 10 min
Carne de res picada (300 g)
1 godz. 5 min
Solomillo de cerdo al vapor (500 g)
30 min
Truchas al vapor (4)
20 min
Pera en mitades al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 Min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min