Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de solomillo de cerdo
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 444 kJ / 106 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 75 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 Min
Ajo picado (10-20 g)
10 Min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Carne de cerdo picada (300 g)
1h 5min
Filete de ternera al vapor
无评分
Solomillo de cerdo al vapor (1500 g)
35 Min
Queso parmesano rallado u otro queso duro (50-70 g)
5 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 Min
Queso parmesano rallado u otro queso duro (100-250 g)
5 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min
Queso rallado, semi duro (300 g)
5 Min