Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de solomillo de cerdo
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 444 kJ / 106 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 75 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 Min
Albóndigas al vapor (1100 g)
35min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 Min
Filete de ternera al vapor
Brak ocen
Solomillo de cerdo al vapor (1500 g)
35min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 Min
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Brak ocen
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15 Min
Albóndigas al vapor (500 g)
30min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min