Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de filete de ternera, (1 pieza)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 508 kJ / 121 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 40 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 Min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Huevos medios (6 piezas)
20 Min
Solomillo de cerdo al vapor (500 g)
30 Min
Albóndigas al vapor (1100 g)
35 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min