Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de aceite vegetal
- 200 g de zanahoria, en bastones (5 cm largo, 0.5 cm grueso)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 835 kJ / 199 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 7.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 Min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 dk
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 dk
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 dk
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Bastones de zanahoria sofritos 400 g
20 dk
Calabaza sofrita 200 g TM6
20 dk
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Berenjena sofrita 400 g TM6
35 dk
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 dk
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 min