Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de aceite vegetal
- 200 g de zanahoria, en bastones (5 cm largo, 0.5 cm grueso)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 835 kJ / 199 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 7.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Bastones de zanahoria sofritos 400 g
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min
Cebollas sofritas 200 g
20 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min
Salteado de verduras mixtas
30 Min