Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 12 - 14 salchichas Frankfurt
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 708 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Cocción de pasta
20 min
Huevos duros (2 piezas)
20 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15min
Cocción de arroz de grano largo (350 g)
35 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Brak ocen
Elotes con mantequilla picante
50 menit
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Camarones sofritos TM6
15min