Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de champiñones, rebanados
- 30 g de vino blanco
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 200 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 770 kJ / 183 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de apio
50min
Crema de espinacas con nuez
20min
Crema de espinaca
25min
Pastel de carne
50min
Puré de papas
50min
Puré de papa
50min
Risotto con uvas y champiñones
50min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Papas Anna
1h
Stroganoff de res TM6
1h
Salsa blanca italiana
20min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min