Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de cebolla roja en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de azúcar
- ½ palo de canela
- 2 clavos
- 20 g de pasas sin semillas
- 100 g de vino tinto
- 20 g de vinagre de vino tinto
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 3340 kJ / 799 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 148.2 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 839.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 godz.
Chutney de pera y jengibre
1 Std.
Merengue suizo
15 min
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 godz.
Caramelos de toffee
2h
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5 godz.
Mermelada de Kumquat
12h 50 min
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15 min
Ajos confitados a las hierbas
45 Min
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min
Mermelada de albaricoque con jengibre
1 Std.