Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de cebolla roja en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de azúcar
- ½ palo de canela
- 2 clavos
- 20 g de pasas sin semillas
- 100 g de vino tinto
- 20 g de vinagre de vino tinto
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 3340 kJ / 799 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 148.2 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 839.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Mermelada de chile jalapeño rojo
1h
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Galletas de queso con chutney de pimientos al whisky
2h
Chutney de pera y jengibre
1h
Mermelada de albaricoque con jengibre
1h
Paté de hígado de pollo
12 godz.
Castañas en almíbar
2h
Mermelada de cerezas
35min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Chutney de arándanos
1h
Mermelada de cebolla
1 godz. 45 min