Wersje kompatybilne
Hinojo en rebanadas al vapor (100-400 g) en cestillo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 100 - 400 g de bulbos de hinojo, en rebanadas (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 96 kJ / 23 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 25 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de coliflor
25 Min
Ensalada de lentejas y berros
1 Std. 25 Min
Mantequilla de avellanas y pipas de girasol
8 Std.
Keppe de quinoa
1 Std.
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25 Min
Sabayón
15 Min
Sopa de coliflor con grelos
45min
Cubos de pechuga de pavo dorados TM6
15 Min
Queso crema de almendras
20min
Helado de dulce de leche
12u.
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3u.
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1 Std. 10 Min