Pesto de perejil

Pesto de perejil

4.8 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
250 g

Składniki

  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 60 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 50 g de nueces peladas en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra

Wartości odżywcze na 250 g

Kalorie 1079 kcal / 4516 kJ
Białko 27.5 g
Tłuszcz 105.4 g
Węglowodany 13.2 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 20.6 g
Sód 724.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...