Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 - 450 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 120 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Verduras blanqueadas
1 Std.
Mezcla de finas hierbas picadas
5 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Marinada de cilantro
5 Min
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Brak ocen
Nabos al vapor (700-1000 g)
40 Min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 Min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Infusión de jengibre
30 Min