Urządzenia i Akcesoria
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 450 g de apio nabo en trozos (2-3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
5 mg
Białko
2 g
Kalorie
120 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pera en mitades al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min