Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 vejce
- voda, na ponoření sáčků
- 150 gramů zeleného chřestu, oloupaného (o délce max. 14 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 2 stroužky česneku, drceného
- 1600 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - sůl, na ochucení
- pepř černý, mletý, na ochucení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 81 mg
Alternatywne przepisy
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3 Std.
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 Std. 20 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 godz.
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1 godz. 40 min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1 godz. 10 min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 godz.
Chřestovo-sýrový quiche
1 godz. 10 min
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50 min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min