Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 vejce
- voda, na ponoření sáčků
- 150 gramů zeleného chřestu, oloupaného (o délce max. 14 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 2 stroužky česneku, drceného
- 1600 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - sůl, na ochucení
- pepř černý, mletý, na ochucení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 81 mg
Alternatywne przepisy
Holandská omáčka s červenou paprikou
15 Min
Domácí karamely
2 godz.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 Std. 20 Min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35 min
Holandská omáčka
15 Min
Béarnská omáčka
20min
Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou
2h 40min
Karamely
2 godz.
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 Std. 5 Min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 Min