Wersje kompatybilne
Špenátové vafle s krémem z gorgonzoly, hroznovým vínem a ořechy
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Krém z gorgonzoly
- 100 gramů vlašských ořechů
-
100
gramů gorgonzoly, na kousky
lub 100 gramů nivy - 200 gramů mascarpone
- 40 gramů suchého bílého vína
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 - 60 gramů smetany, min. 33 % tuku, vychlazené
Špenátové vafle
- 3 vejce
- 450 gramů mraženého špenátu, sekaného, rozmraženého, nescezeného
- 1 stroužek česneku
- 70 gramů řepkového oleje, plus na pečení
- 250 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 rovná čajová lžička soli
- řepkový olej
- 200 gramů bílého hroznového vína, napůl (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1885 kJ / 450 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 28.6 g
- Tłuszcz
- 33.7 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jáhlovo-maková kaše
20min
Čokoládovo-banánové sušenky s cizrnou
30min
Tmavá mandlová pomazánka
2h 40 min
Kaštanový koláč
50min
Salát s quinou a granátovým jablkem
40min
Cheesecake s ricottou a pistáciemi
10min
Fazolové pyré
15 min
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50min
Kokosová quinoa s pečeným mangem
30min
Crêpes gazpacho (rajčatové palačinky)
1h
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1h 25min
Sýrové kuličky
30min