Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pěna z bílé čokolády
- 70 gramů máslových sušenek
- 200 gramů smetany, min. 33 % tuku, vychlazené
- 100 gramů bílé čokolády
- ¼ vanilkového lusku, jen dřeň
- 200 gramů čerstvého sýra
Sous-vide jahody
- voda, na ponoření sáčků
- 400 gramů jahod, nakrájených napůl
- ¼ čajové lžičky mleté skořice
- 2 kusy pomerančové kůry (1 cm x 3–4 cm)
- 1500 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 159 mg
Alternatywne przepisy
Nadýchaný koláč se slaným karamelem
1 Std. 40 Min
Čokoládové dortíky
1h
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Brak ocen
Pralinky se slaným karamelem
2 Std. 15 Min
Hugo Spritz
25h 10 min
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3 Std.
Obláčková pečená vejce
20 min
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45min
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
4h 55min
Čokoládový mousse
3h 20 min
Smetanová zmrzlina se slaným karamelem
14h
Karamelová omáčka
1h 30 min