Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pěna z bílé čokolády
- 70 gramů máslových sušenek
- 200 gramů smetany, min. 33 % tuku, vychlazené
- 100 gramů bílé čokolády
- ¼ vanilkového lusku, jen dřeň
- 200 gramů čerstvého sýra
Sous-vide jahody
- voda, na ponoření sáčků
- 400 gramů jahod, nakrájených napůl
- ¼ čajové lžičky mleté skořice
- 2 kusy pomerančové kůry (1 cm x 3–4 cm)
- 1500 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 159 mg
Alternatywne przepisy
Bezinkový nepečený dort
6hod.
Panna cotta s borůvkami
6 Std. 30 Min
Višňovo-banánový cheesecake
5 Std. 35 Min
Jahodový koktejl se sektem a slanými mini cheesecaky
3h 40 min
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 Min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24 Std.
Banánové pancaky
40min
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
2h 30min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Ovocná omáčka (Coulis)
10 Min
Čokoládová panna cotta
4h 5 min
Panna cotta
6 godz. 15 min