Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 snítek čerstvého estragonu (pouze lístky, stonky uchovejte do dalšího kroku)
- 80 gramů šalotky
- 80 gramů vinného octa, bílého
- 180 gramů másla, na kousky
- 4 žloutky
- ½ - 1 čajová lžička soli
- 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 250 gramů
- Kalorie
- 6529.8 kJ / 1560.7 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 160.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 97.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 1806 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí Stroganoff
1 godz.
Baleárská omáčka
15 min
Holandská omáčka
15 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20 min
Švestková omáčka
43min
Holandská omáčka
15 min
Thajské lososové balíčky na páře
45 Min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 godz. 20 min
Steaková omáčka
25 min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45 Min