Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hořčicová omáčka s medem
-
75
gramů hrubozrnné hořčice
lub 75 gramů hořčice - 1 polévková lžíce bílého vinného octa
- 75 gramů medu
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- 2 špetky mletého černého pepře
Vejce
- 400 gramů vody
- 10 vajec střední velikosti
- 150 gramů kostičky z bílého pečiva, sušené, na kousky
- 400 gramů uzeného lososa, na kousky
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- rostlinný olej, na smažení (cca 1,5 litru)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koláč s dýní a mletým masem
1h 45 min
Caffé Vanilla
5 min
Belgické vafle se šlehačkou a jahodami
1 godz. 50 min
Dušené hovězí stew
1 godz. 40 min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15 min
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
1 Std. 10 Min
Nanuk v sušence
6 Std. 40 Min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1h 15min
Citrónový sorbet se sektem
8h
Lilková pomazánka
50 min
Perníkový knedlík se švestkovou omáčkou
55 min
Pavlova s domácím vaječným likérem
13h