Urządzenia i Akcesoria
Vegetable liquid stock (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
1555 g
Składniki
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1555 g
Sód
5592.4 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
1584 kJ /
378.6 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
21.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
77.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Yoghurt dressing
10 min
Orange curry dressing
10 min
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Sautéed eggplant (300 g)
25 min
Mirepoix
15 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Steamed bread rolls
2 godz. 10 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Mixed berry jam
50 min