Urządzenia i Akcesoria
Vegetable liquid stock (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
1555 g
Składniki
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1555 g
Sód
5592.4 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
1584 kJ /
378.6 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
21.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
77.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum paste
1 h
Sambal Zucchini Noodles
No ratings
Honey loquat paste
1 h
Finger lime tarts
2 h 30 min
Mushroom stock paste
1 h 35 min
Grissini with Parmesan and Herbs
5 h 10 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 h 20 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 h 15 min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 h 35 min
Rose syrup
20 min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Avocado dressing
10 min