Urządzenia i Akcesoria
Vegetable liquid stock (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
1555 g
Składniki
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1555 g
Sód
5592.4 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
1584 kJ /
378.6 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
21.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
77.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Immune Booster
25 min
Rose syrup
20 min
Baked pâté
3 godz.
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Portuguese green eggs
50 min
Mayonnaise
5 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 45 min
Cooking gnocchi or pasta
35 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Rice crackers
55 min
Basic vegetable stock
1 godz.