![Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6) Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1b0e5e870700dffad6c28c203b581f14/Derivates/3c06737a097c6c1a397a579a5af0183e366b7cd6.jpg)
Wersje kompatybilne
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 337.3 mg
Alternatywne przepisy
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Banh mi pizza
2 Std. 15 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Korean fried chicken
4h
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 godz. 20 min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min