Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g nuez de castilla, pelada
- 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas, (p. ej. orégano, albahaca, romero, etc.)
- 20 g aceite de oliva extra virgen
- 100 g de leche de almendra, o al gusto
- 1 pizca sal fina, o al gusto
- 150 g mezcla de verduras, crudos, p. ej. zanahoria, apio, pimienta, pepino...), cortado en trozos del tamaño de un bocado
- Wartości odżywcze
- na 4 porción
- Kalorie
- 4534 kJ / 2083 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 84 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 27 g
- Sód
- 697 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chile en nogada vegetariano
25 Min
Nieve de frutos rojos
20 min
Arroz asiático con verduras TM6
30 Min
Hamburguesa de portobello
30 Min
Rub de hierbas finas
5min
Nieve de guanábana y mango
5h
Espuma de frutos rojos
10 min
Paleta heada de mango y papaya
4h
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40 Min
Mini gelatinas mosaico
5h
Espuma de frutos rojos
10 min