Wersje kompatybilne
Corona de costillas de cerdo con aderezo de quesos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rub dulce
- 4 dientes de ajo, pelados
- 75 g de azúcar mascabado
- 1 cdita de orégano
- 70 g de aceite de oliva
Aderezo quesos <br>
- 100 g de queso Gruyère
- 100 g de queso azul
- 100 g de queso crema
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
Corona de cerdo <br>
- 2 costillas de cerdo, racks completos, limpios, estilo francés
- 1 brócoli, completo, entero
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 6514 kJ / 1551 kcal
- Białko
- 159 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 93 g
- Tłuszcz nasycony
- 35 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1108 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mantequilla de ajo y echalote
10 min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3h 25min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2j 30 menit
Sal de comino
5min
Sal de romero
5min
Mantequilla de romero y tomillo
20 min
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4h 25min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1h 15min
Filete Wellington
2j 10 menit
Sal roja
5min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15min
Pavo navideño
4h 30 min