Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
white bread fresh or stale, cut in pieces40 g
-
milk80 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
garlic cloves (opcjonalnie)3
-
fresh sage leaves5 g
-
fresh rosemary leaves5 g
-
beef mince400 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt to taste2 - 3 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
Tomato Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water200 g
Pasta
-
water1200 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
dried spaghetti (10 min cooking time)320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1441 mg
Białko
36 g
Kalorie
2668 kJ /
637 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Rice Pudding
55 min
Basmati Rice
35 min
White Long-grain Rice
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Mashed Potatoes
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.