Urządzenia i Akcesoria
Tè alla cipolla e mela
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 bicchieri
Składniki
-
150 g di mele a pezzi
-
50 g di cipolle a pezzi
-
500 g di acqua
-
1 pizzico di sale
-
½ stecca di cannella
-
15 g di succo di limone appena spremuto
-
10 - 15 g di miele
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
0 g
Kalorie
54 kJ /
13 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rimedi casalinghi
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Limonata
5min
Dip di tonno
5min
Sfogliata del Canton Uri
Pas d’évaluation
Biberli dell'Appenzello
2h 20min
Torta di Zugo al kirsch
4h
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48h 45min
Flammkuchen vodese
1h 30min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Involtini estivi
30min
Budino alle pere e fragole
Pas d’évaluation
Caramelle alla panna
2h