Urządzenia i Akcesoria
Tè alla cipolla e mela
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 bicchieri
Składniki
-
150 g di mele a pezzi
-
50 g di cipolle a pezzi
-
500 g di acqua
-
1 pizzico di sale
-
½ stecca di cannella
-
15 g di succo di limone appena spremuto
-
10 - 15 g di miele
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
0 g
Kalorie
54 kJ /
13 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rimedi casalinghi
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Naan al coriandolo
1 godz. 15 min
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Tarte Tatin
Brak ocen
Spuma ai mirtilli
10 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Crostata di mele
1 godz. 15 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Fonduta moitié-moitié
20 min
Brownies al cioccolato
45 min
Caramelle alla panna
2 godz.
Cornetti al prosciutto
35 min